SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Norsjö Hockeys hemsida!
Under "Våra lag" uppe i rullmenyn hittar du varje lags sida. Där hittar info om truppen,  träningstider, jobbarlistor, matcher, bilder mm. 

Du kan även följa oss på Facebook. Bli vän så får du tillgång till matchbilder mm!

Aktuell info om coronaläget
2021-01-23 10:00
Här kommer vi att löpande lägga ut och uppdatera info kring coronaläget.


25 januari öppnar ishallen för träning födda -05 och senare.
Det innebär att träningarna för -05 och yngre kommer att starta om enligt ordinarie schema.

Vi fortsätter att hjälpas åt att stoppa smittspridningen genom att hålla avstånd och stanna hemma om vi har sjukdoms symtom 
HÅLL I !       HÅLL UT!

För födda 2005 och senare gäller följande rekommendationer: För att personer födda 2005 eller senare ska kunna bedriva verksamhet gäller följande:

 1. hålla avstånd till varandra, inom ishockeyn innebär detta:

 i. att vi håller minst 1 meters avstånd i avbytarbås ii. att vi i möjligaste mån undviker övningar med särskilt fokus på närkampsspel

 2. inte dela utrustning med varandra, inom ishockeyn innebär detta: i. att vi är noggranna med att alla har egen vattenflaska som de själva fyller på ii. att vi inte har handdukar iii. att vi inte lånar utrustning mellan varandra 

3. undvika gemensamma omklädningsrum, inom ishockeyn innebär detta: i. att vi inte använder omklädningsrum och duschar ii. att vi i möjligaste mån kommer ombytta

 4. resa till och från aktiviteten individuellt, och inom ishockeyn innebär detta: i. att vi reser till och från träning individuellt ii. att vi om möjligt, undviker att resa med kollektivtrafik iii. att vi vid minsta sjukdomssymtom stannar hemma och kommer inte till ishockeyträningen/aktiviteten.

 5. när det är möjligt, hålla träningar och andra aktiviteter utomhus, inom ishockeyn innebär detta: i. att vi i första hand och om möjligt tränar på is på utomhusrinkar ii. att vi, när punkt 1i inte är möjlig tränar på is i ishall iii. att vi bedriver all fysträning utomhus iv. att vi undviker att vistas i gym

 6. minimera antalet personer som närvarar samtidigt eller på annat sätt undvika trängsel inom ishockeyn innebär detta: i. att vi ser till att inga utöver spelarna och ledarna är i hallen. Föräldrar väntar utanför. ii. att vi undviker att alla går in och ut samtidigt, eller möter "nästa" lag i en trång korridor eller andra utrymmen.

 7. avstå från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag av enstaka matcher. inom ishockeyn innebär detta:  i. att vi just nu jobbar med att tolka ”enstaka matcher” och ser över möjligheterna att inom kort komma igång med matchspel i någon form på ett ansvarsfullt sätt. Mer info kommer under vecka 4. Tills vidare spelar vi inte matcher mot andra lag och föreningar överhuvudtaget. ii. att vi inte deltar i aktiviteter som camper, läger och annan spelarutbildning där spelare från olika klubbar deltar. iii. att vi ser till att all gemensam träning bedrivs i hemmaförening.

Toapapperet har kommit!
2020-12-03 13:38
Nu har toapapperet kommit!
Utlämning sker:
Måndag 7/12 18:30-19:30
Onsdag 9/12 18:30-19:30
Plats: Utlastningen Drömtrappor 

Max två inne som hämtar, köandet får ske utanför (utomhus). 
Är man i riskgrupp så kan man ringa Anna 070-6679701 så ordnar vi en egen tid för utlämning. 
Tänk på att hålla avståndet!
Livesändningar på prov!
2020-10-25 10:42

I dessa tider så har Norsjö Hockey Club valt att prova livesändningar av matcher.

Hur detta går till finner ni under rubriken Solidsport live sändningsmatcher.

Gå gärna in och kolla;)


Finns det frivilliga som kan tänka sig att filma dessa matcher för föreningens/lagens räkning kontakta Sonny Lindfors 0706976141.

Det som behövs är en smartphone/surfplatta och en app.

Introduktion kommer att fås till de som vill.
Hjälp att visa ungdomsmatcher!
2020-10-08 10:57

Då det rådande världsläget INTE tillåter publik i Norsjö Arena upptill J18-> så är förälder/anhörig med intresse att filma matcher och stream vi sociala medier välkommen med förslag.

Kontakta Sonny Lindfors 0706976141

Nyheter från våra lag
U14, 08/10 10:54 
U14, 29/02 20:47 
U14, 29/02 20:42 
U14, 16/02 10:34 
 
Sponsorer